Ma 2023. december 6., szerda, Miklós napja van. A Nap ma Váncsodon 8:03-kor kel fel és 16:45-kor nyugszik. Mai születésnaposaink: Szabados Sándor, Gyöngyösi Ágnes, Révész Roland és Szakonyi István.

Üzenőfal | Váncsod.hu


marcius
2014-04-01 00:10:41 #232
Kedves balu!!! Ha elolvasod az utolsó 3 szót ,/és nem a regisztrált nevet!!!!/, akkor olvashatod hogy még a saját nevét sem tudja leírni. A " hibátlan" munkájáról meg annyit,hogy a kerékpáron állandóan telefonál,és a kocsiban is csak a telefont tartja.Tulajdonképpen milyen munkát is végez ???
Pol25Pol
2014-03-31 14:58:31 #231
Szép estét kívánok mindenkinek!
"Csodálatos" sorokat lehet olvasgatni itt az elmúlt 1-2 napban!
Tényleg ennyire ráérnek az emberek?
Komolyan mondom irigykedem, hogy van ideje némelyeknek, hogy azon gondolkozzanak vajon ki írhatta le a saját véleményét névtelenül (még ha hatalmas baromságokat ír is)!
Meg sem fordul egyesek fejében, hogy ha ezeket a sorokat véletlenül valaki olyan olvassa aki nem él itt akkor mit szól a faluhoz?
Ilyenek itt az emberek?
Így névtelenül baromira könnyű okoskodni, vádaskodni, sértegetni! (Én sem használom a saját nevem de nem azért mert szégyellem azokat amiket leírok, hanem nem akarok plegyka tárgya lenni)!
Nevetséges, elszomorító, gusztustalan .....!

Tisztelt Polgármester Úr!
Szeretném azt megkérdezni, hogy kicsiny falunk egyetlen játszóterének így kell e kinézni?
A minap jártam arra és mit mondjak elég elszomorító látványt nyújt közelről!
A játékok alatti homokból hiányzik kb. két pótkocsinnyi homok, kiáll egy kb. 10cm es fadarab a földből (gondolom a már eléggé korhadt deszkát hivatott tartani!), a játékok recsegnek ropognak!
Nem személyeskedés, hanem a tények! Érdeklődöm, hogy van e valamiféle megoldás erre a problémára?
Válaszát előre is köszönöm!

Üdv mindenkinek!
balu
2014-03-31 14:18:05 #230
Nagyon élvezem, ahogy gyűlölködnek az emberek egymással. Ez iszonyatosan szomorú dolog. Megöli az embereket az irigység egymással szemben. Kedves március!! Én nem védem Révész Jóskát, de úgy veszem észre, hogy te nem vagy tisztában a dolgokkal, olyan téren, hogy aki névvel regisztrál és nem álnéven nem lehet benne szóköz. Igen ejtett helyesírási hibákat a leírtakban, de szerintem a munkája hibátlan.
Trixyke
2014-03-31 13:39:07 #229
A közmunkások közt bármikor meg lehet fujatni a szondát tisztelt "marcius" , ugyanis akit alkoholos állapotban találtak azoktól tudtommal megvált az önkormányzat !
marcius
2014-03-31 13:37:18 #228
Révész József ,legalább a saját neved irnád le helyesen,már ha a többit nem tudod,,,,,,,,,,a közmunkásokról meg csak annyit,/tisztelet a kivételnek!!!!!!!/ ,de ha 10 embert megszondáztatnának 7-nél sípolna
marcius
2014-03-31 13:30:47 #227
Révész József ,legalább a saját neved irnád le helyesen,már ha a többit nem tudod,,,,,,,,,,a közmunkásokról meg csak annyit,/tisztelet a kivételnek!!!!!!!/ ,de ha 10 embert megszondáztatnának 7-nél sípolna
tothzoltan
2014-03-31 13:30:28 #226
Tisztelt ibolya 1000!
Tóth Zoltán vagyok a Váncsodi Polgárőr Egyesület vezetője. Szeretnék neked magyarázattal szolgálni a felvetésedre, bár úgy ítélem meg, hogy csak azok felé az emberek felé tartozom elszámolással a polgárőrség tevékenységéről,akik fel merik vállalni a nevüket és nem névtelenségbe burkolózva szidnak és gyaláznak olyan embereket, akik nulla forintért és szabadidejüket feláldozva, éjjel-nappal megpróbálják a közbiztonságot fenntartani, azért, hogy te és akik így gondolkoznak, nyugodtan ki merjenek menni az utcára, anélkül, hogy bármiféle atrocitás érné őket. 2011-ben szerveztük újjá a polgárőrséget, amit bizonyos személyek szét szeretnének robbantani. Soha nem ígértünk olyat, hogy 100 %-ra meg tudjuk szüntetni a bűnözést. Az eredmények magukért beszélnek,bármennyire is fáj ez néhány embernek. Amennyiben fel mered vállalni a személyedet és megkeresel engem a kérdéseiddel, bármikor készségesen válaszolok rájuk. A nőnapi bállal kapcsolatos felvetésedre válaszolva a polgárőrség nem vállal rendészeti feladatokat. De amennyiben baj esetén segítséget kérnek tőlünk természetesen azonnal segítünk! Azt sem jól tudod, hogy a részeg emberek mellé állunk, ha veszekedés van. Hanem közéjük, és ha kell még a bíróságra is járunk miattuk. Amennyiben ráérsz beviszlek a Berettyóújfalui kapitányságra és a kapitány úr is tud felvilágosítással szolgálni a tevékenységünk felől! Amennyiben további kérdésed és észrevételed van velünk kapcsolatban légyszíves ne üzengess névtelenül, hanem keress meg személyesen, bármikor!
Tisztelettel:
Tóth Zoltán
Trixyke
2014-03-31 13:10:35 #225
Sziasztok még egyszer ! Szeretnék még saját tapasztalatomból annyit hozzá tenni ha szabad ami a következő lenne : személy szerint sokszor felébredek éjszakánként sajnos sokszor fent vagyok ilyenkor többször látom elmenni a polgárőrök autóját minden házhoz benézegetve , nem régibben még telefonszámuk is szét volt osztva a lakosság között! Szerintem kijárna nekik egy kis tisztelet ezért! Köszönjük a munkátokat !
egyszer67
2014-03-31 12:22:12 #224
Tisztelt KBelane! Érdekes eddig sehol sem tűnt fel az ön neve! De se baj nem is érdekes, de mivel önt névre vettem ezzel, nem csak magam vagyok így, hiszen még az orvosi rendelőbe is ezt hangoztatják, hogy milyen stílusban és hangnemben szólít meg bizonyos személyeket! Arról nem beszélve, hogy a váncsodi kisebbséget uszítja s többi ember ellen, és arra buzdítja hogy bűncselekményeket hajtsanak végre! Polgárőrséget széjjel "verni" ? Hiszen a falu érdekét szolgálja, és ha történik lopás ez benne van a pakliba hiszen azok sem lehetnek ott mindenhol! És egyetértek az előbbi hozzászóláshoz előbb a vetemény legyen a földbe el rakva és aztán üljünk gép elé ostobaságokat írni!!!!
Trixyke
2014-03-31 11:39:47 #223
Sziasztok ! Igazából annyit szerettem volna szólni az előző hozzá szólásokhoz szerintem aki közmunkán van, mert sokan vagyunk annak sokkal jobb most mint ha segélyen lenne !
Hiszen nem 22000 ft bol kell tengődnie, ki tudjuk fizetni a számlákat és ha másra nem is de legalább étkezésre jut ! Sőt a közmunkások elmondhatják magukról hogy ezért a fizetésért meg is dolgoznak becsületesen ! Aki pedig attól fél hogy nem jó most közmunkán dolgozni nagyon is téved ! Igaz vannak konfliktusok mint minden más munkahelyen de igazán jó csapat munka van és a napi 8 órát tartalmasan és jó hangulatban töltjük el ! Főnökeinkhez is bizalommal fordulhatunk bármikor problémáinkkal ! Szalai Csaba polgármester úr is azon van hogy minél több munkanélküli emberkét betudjon hívni minél hosszabb időre ! Köszönettel : 1 közmunkás

Statisztika

 Látogatók:
Ma: 205
Összesen: 1142033

Oldal Letöltések:
Ma: 205
Összesen: 1172989

Online látogatók:
Most: 3
Rekord: 975

Utolsó látogatás:
2023.12.06 04:31

Belépés

Felhasználónév:

Jelszó: Jegyezz meg!


Elfelejtett jelszó